Minkä takia toiset käsityöt jäävät roikkumaan pidemmäksi aikaa kuin toiset? Itse olen haka aloittamaan uusia töitä ja tuntuu, että koko ajan keksii uutta "pakollista" tehtävää. Toiset valmistuu, toiset ei...

En edes jaksa miettiä kuinka monta keskeneräistä ristipistotyötä kaapin perukoilta löytyy... ainakin se yksi joululiina, se joka on pyörinyt siellä jo ainakin kolme vuotta. Ristipistoinnostus on ollut jo muutaman vuoden ohi ja olen keskittynyt muihin hommiin.

Tällä hetkellä oikeasti työn alla olevat työt ovat Kuopuksen villahousut sekä lapsosten serkulle vauvatossut Marttojen ihanalla vadelmanpunaisella. Housut vaan jumittaa, kun pitäisi saada poimittua silmukat toista lahjetta varten. Siitä se taas nopeasti etenisi ja saisin vihdoin housut valmiiksi (tällä kertaa Kuopus mahtuisikin vielä niihin Silmänisku). Mutta jotenkin tuo silmukoiden poimiminen on niin tylsää, samoin kuin päättely. Jos joku muu tekisi nuo hommat mun puolesta, niin luulen että enemmänkin valmista syntyisi. Sanokaa pliis, että muillakin on samoja ongelmia? ;)